Barva: brilantně slámově žlutáVůně: ovocné, zralé zelené a žluté bobulovité ovoce, jako jsou jablka a hruškyChuť: harmonická, intenzivní a plnáOdrůda hroznů: 100% gleraPůvod: Kopcovitý vinohrad, oblast „I Coi“ v Pederobba , na úpatí Monte GrappaExpozice vinic : jih, jihozápadPovrch: výběr na 4,2 ha Nadmořskávýška: 200 m nmHustota: 3 000 vinné révy na hektarPrůměrný věk vinic: 10 letPrůměrný hektarový výnos: 13 500 kgObdobí sklizně hroznů: polovina září Obsah alkoholu: 11,5 % obj.Zbytkové cukry: mezi 3-6 g/l
Objem: 0,75 l
VINIFIKACECelé hrozny sklizené výhradně ručně v bednách jsou podrobeny jemnému lisování a statickému stočení moštů mezi 8 a 12 hodinami. Primární fermentace při kontrolované teplotě 18 °C; stálost na ušlechtilých kalech 6-8 měsíců a následná druhá fermentace metodou Martinotti.
Nastavení