Barva: brilantně slámově žlutáVůně: ovocná, zralé zelené a žluté bobulovité ovoce jako jablko a hruškaChuť: harmonická, intenzivní a plnáOdrůda révy: 100% gleraPůvod: Kopcovité vinice, oblast „Col Rover“ ve ValdobbiadeneExpozice vinic: jih, jihozápadPlocha: výběr 3,5 haNadmořská výška: 220 m nmHustota: 2 500 keřů na hektarPrůměrný věk vinic: 50 letPrůměrný hektarový výnos: 13 500 kgDoba sklizně hroznů: polovina září Obsah alkoholu: 11,5 % obj.Zbytkové cukry: mezi 12-14-g/l
Objem: 0,75 lVINIFIKACE Celé hrozny sklizené výhradně ručně v bednách jsou podrobeny jemnému lisování a statickému stočení moštů mezi 8 a 12 hodinami. Primární fermentace při kontrolované teplotě 18 °C; stálost na ušlechtilých kalech 6-8 měsíců a následná druhá fermentace metodou Martinotti.
Nastavení